Regent – Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije

Conventa - Roko Palmic
Conventa – Roko Palmic

Nagrada Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije (Top Luxury Resort Meetings hotel) dodijeljena od strane renomirane slovenske revije Kongres pripala je hotelu Regent Porto Montenegro. Nagrada je uručena na ceremoniji u okviru berze MICE turizma Conventa 2016, koji se 20. i 21. januara održava u Ljubljani (Slovenija).

Nagradu je u ime hotela preuzeo direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmic. Informacija o ovoj nagradi objavljena je krajem 2015. godine, a ista je dodijeljena od strane žirija koji je hotel posjetio tokom 2015. bez prethodne najave. U ukupnom bodovnom sistemu, hotelu Regent Porto Montenegro dodijeljena je ocijena 4,9 od ukupno 5 bodova.

Nagrada u ovoj kategoriji predstavlja potvrdu da pružamo kvalitetnu, šta više, izuzetnu uslugu kada su u pitanju poslovni, korporativni događaji, da smo u radili mnogo na njihovoj promociji, te da ćemo svakim narednim korakom opravdati stečenu reputaciju. Conventa je idealna prilika da se predstavimo poslovnom svijetu i profesionalcima iz MICE oblasti turizma, čime stičemo priliku da popunimo hotelske kapacitete i u izazovnom dijelu godine“, istakao je ovom prilikom Roko Palmic.

Pored nagrade, predstavnici hotela Regent Porto Montenegro učestvovali su na redovnom dijelu berze Convente 2016.

Ovogodišnja Conventa, osma po redu, okuplja više od 140 izlagača iz 14 zemalja, a svi oni imaju priliku svoju ponudu prezentovati profesionalcima iz oblasti poslovnog turizima. Već provjereni sistem susreta „jedan na jedan“, omogućava direktno i efikasno predstavljanje hotelskih potencijala kada su u pitanju poslovni sadržaji, organizacija poslovnih događa, kongresa i seminara.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.