JPMD: Tender za postavljanje terasa, privremenih objekata…

Đuraševići
Đuraševići

U nastojanju da se obezbijedi blagovremena priprema i produži trajanje turističke sezone kao i poštovanje dinamike koju je utvrdilo Ministarstvo održivog razvoja i turizma koje je krajem godine usvojilo Plan objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period 2016. – 2018. godine, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom najavljuje raspisivanje tendera za ustupanje lokacija za postavljanje primemenih objekata, terasa, objekata marikulture i lokacija za sportsko- rekreativne aktivnosti.

Na osnovu Odluke o objavljivanju Javnog poziva za prikupljenje ponuda za zakup djelova morskog dobra prema Planu objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra u periodu od 19.01.2016. do 26.01.2016. godine biće objavljeni Javni pozivi za učešće u postupcima aikcija/licitacija za zakup djelova morskog dobra i to sledećim redosledom: Budva, Herceg Novi, Kotor, Bar, Ulcinj i Tivat.

Prema dinamici aktivnosti prijave za aukcija/licitacije i licitacije za svaku pojedinačnu lokaciju će se sprovesti u periodu od 12.02.2016. do 26.02.2016. godine u terminimna koji će se precizirati Javnim pozivima.

Tenderi za usutpanje lokacija za postavljanje privremenih objekata, terasa, objekata marikulture i lokacija za sportsko- rekreativne aktivnosti pripremljeni su u skladu sa važećim cjenovnikom početnih naknada i neće se bitno razlikovati od prošlogodišnjih postupaka.

Plan objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period od 2016. do 2018. godine objavljen je na web stranici www.mrt.gov.me.

Sve potrebne informacije nakon objavljivanja Javnih poziva možete dobiti u službama Javnog preduzeća.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.