Nakon 30 godina čarter letovi iz Amsterdama do Tivta

Sajam u Utrehtu
Sajam u Utrehtu

Najveci holandski turoperator TUI Holandija uvrstio je ponudu crnogorskih hotela u svoj katalog za 2016. godinu po prvi put nakon kraja 80-tih godina. Crna Gora će, nakon gotovo 30 godina, biti direktno povezana čarter letovima iz Amsterdama do Tivta, 2 puta nedjeljno od maja do oktobra.

U okviru sajma turizma „Vakantiebeurs 2016“ koji se održava u Utrehtu od 12. do 17. januara 2016. godine održana je i prezentacija turističke ponude Crne Gore za menadžere svih poslovnica TUI Holandija kojih je bilo preko 200. Žak Krijnen ispred TUI Holandija upoznao je prisutne sa ponudom hotela budvanske, barske, kotorske, tivatske i herceg-novske rivijere, kao i sa kompletnim izletničkim programom Crne Gore. Na ovom dogadjaju koji je organizovao TUI Holandija u saradnji sa Nacionalnom turistickom organizacijom Crne Gore, prezentacije su održali i predstavnici NTO CG i LTO Budve.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa turističkim organizacijama Bara, Budve i Tivta u cilju animiranja javnosti na sajmu organizovala je dnevne prezentacije kompletne turističke ponude na holandskom jeziku.

Na standu Nacionalne turisticke organizacije Crne Gore svoju ponudu su predstavili: turisticke organizacije Budve, Bara i Tivta, HG “Budvanska rivijera”, Montenegro Stars Hotel Group i turistička agencija „Montenegro Reizen“.

Sajam u Utrehtu
Sajam u Utrehtu

Sajam „Vakantiebeurs“ okuplja preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji Beneluksa. Posjetioci ovog sajma kao najčešće razloge za obilazak navode odabir i informisanje o destinaciji prije rezervacije putovanja.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.