Luštica Bay donirala sredstva za izradu projekta grijanja u školama u Tivtu

Tivat - Photo Anton Marković
Tivat

Kompanija Luštica Development doniralaje šest hiljada eura za sufinansiranje izrade projekta za opravku sistema grijanja u SMŠ „Mladost“ i OŠ „Drago Milović“. Izrada projekta će podrazumijevati popravku sistema grijanja, instalacija i tijela za zagrijavanje u obje škole ukupne površine više od deset hiljada kvadrata.

„Zahvaljujemo se na podršci kompaniji Luštica Development koja će svojim učešćem doprinijeti da izrada projekta bude završena, što je preduslov za početak rekonstrukcije sistema grijanja“ saopštile su direktorice tih obrazovnih ustanova, Jovanka Vujačić i Ružica Lazarević.

Ministarstvo prosvjete je u saradnji sa Opštinom Tivat dogovorilo kofinansiranje generalne opravke zajedničkog sistema za grijanje u objektima ove dvije obrazovne institucije.

U okviru programa podrške lokalnoj zajednici kompanija Luštica Development, koja nadomak Tivta razvija novu turističku zajednicu Luštica Bay, tokom ove godine je donirala oko 200 hiljada eura u različite oblasti, institucije, ustanove i projekte.

„Mogućnost da pomognemo i podržimo važne projekte u našoj zajednici pričinjava nam veliko zadovoljstvo. Naročito nam je važno kada podrška koju obezbjeđujemo pomaže rješavanju nekog od ključnih problema u školama, kakav je ovaj sa grijanjem, a koji doprinosi poboljšanju materijalno-tehničkih uslova u školama“, saopštila je Nevin Kautri /Nevine Coutry/, direktorka marketinga Luštica Development.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.