15. Maslinijada održaće se u Starom Baru 26. i 27. novembra

Maslinijada
Maslinijada

NVO Maslinijada Stari Bar je otpočela pripreme za organizaciju 15. jubilarne manifestacije, koja se planira za 26. i 27. novembar.

NVO Maslinijada poziva zainteresovane maslinare da se prijave za dobijanje štandova za ovogodišnju manifestaciju. Pozivaju se i ostali izlagači iz opštine Bar (vinari, proizvođači suvenira…) da se prijave za dodjelu mjesta na brojeve telefona 069/667-315 i 069/037-196 do 18. novembra.

 

Maslinijada Bar 2015. - foto Anto Baković
Maslinijada Bar 2015. – foto Anto Baković

Izvlačenje brojeva za određivanje mjesta za maslinare obaviće se u prostorijama Udruženja maslinara 18. novembra u 11 časova. Zbog nerodne godine biće dodjeljivane samo nagrade za najbolje održane maslinjake, najbolje mlade zasade i najljepše uređenje izlagačke štandove.

Prioritet za izglaganje na Maslinijadi ove godine imaće vlasnici maslinjaka koji posjeduju minimum 100 stabala.

Generalni sponzor Maslinijade je Opština Bar, a manifestaciju tradicionalno podržavaju TO Bar, JP Komunalne djelatnosti i Kulturni centar, a medijski sponzor je Radio Bar.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.