7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Trodnevno svečno otvaranje “Prostorije”

prostorija

Nastavlja se energija koja prati kultno Stepenište 28. oktobra, „Prostorija“ večeras otvara prvu zimsku sezonu i najavljuje koncept koji će donijeti, Novljanima i gostima iz okoline, mjesto gdje će osjetiti dobar zvuk i jedinstvenu energiju uz najbolje DJ-eve iz regiona. Otvaranje će trajati sve do nedelje, 3. decembra.

Nesvakidašnji enterijer lokala, sa konceptom „Under construction“, učiniće da „Prostorija“, kao i do sada, bude pokretač umjetničkog stvaralaštva u gradu, sa ekipom koja je u svakom smislu neprocjenljiva, najavljuju organizatori.

-Večeras će nastupiti Beogradski DJ i producent MKDSL (mama kaže da sam lep) koji će live nastupom, nakon dugo vremena u Herceg Novom, pokazati nešto sasvim novo ljubiteljima DJ scene. U subotu nastavlja Nikola Jović a.k.a Ffunk koji je bio jedan od omiljenih DJeva ovog ljeta u Prostoriji.

Vikend otvaranja se završava nastupom Miloša Vučkovića, a.k.a. Soft 85, člana novljanskog Groovy Castel Nuovo sastava, koji će na najbolji način podsjetiti publiku da Herceg Novi ima sjajnu muzičku scenu.

Najčitanije