8 C
Kotor

Slušaj online radio

“The Books of knjige: Slučajevi pravde”

plakat-slucajevipravde-tivat

Nakon uspješne svjetske premijere na Filmskom festivalu u Herceg Novom, potom Sarajevo Film festivalu i u okviru Mojkovačke filmske jeseni, Film “The Books of knjige: Slučajevi pravde” kreće u bioskopsku distribuciju po Crnoj Gori.
U Centru za kulturu Tivat premijera je planirana za subotu 14. oktobar u 20 sati, kada će se publici pokloniti članovi ekipe.

Pored standardnog pojavljivanja ekipe “Buksovaca”, koji tumače dvojicu glavnih likova- policijskih inspektora, koji rade na slučaju razrješenja ubistva, mafijaškog vjernika i doušnika koga tumači režiser filma lično, pojavljuju se i zvijezde iz regiona.

Tako Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, dok su odlične epizode ostavarili Nebojša Glogovac, Tihana Ćulafić, Zoran Kesić, kao i član originalne postave “Nadrealista”-Zenit Đozić.
Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a režiju Zoran Marković Zonjo. Muziku za film komponovao je Nemanja Nedeljković, član niškog hip-hop dvojca Stereo banana, direktor fotografije je Dalibor Tonković, a montažer Aleksandar Šmit.
Nakon premijerne projekcije u subotu, publika u Tivtu će ovaj film moći još da pogleda u dva termina: u 18 i 20 sati u nedjelju (15.10.), ponedjeljak (16.10.) i srijedu (18.10.).

 

Najčitanije