15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

SUD SIT multiaktivna utrka

Međunarodna SUD SIT multiaktivna utrka će se održati u subotu, 16.maja 2015. u Konavlima. Utrka se organizuje u okviru projekta „Održivi razvoj turizma posebnih interesa – SUD SIT“ i višednevnog događaja „Proljeće u Konavlima“.

Utrka uključuje vožnju kajacima, trčanje, spuštanje užetom niz stijenu i vožnju biciklom (tehničku opremu osigurava organizator) a duga je 25 kilometara.

Natjecatelji će imati priliku proći očišćenom i označenom trasom nekadašnje uskotračne željeznice koja je prenamijenjena u biciklističko-pješačku stazu „Ćiro“ i voziti brdske bicikle kupljene u sklopu projekta SUD SIT. Više o projektu potražite nahttp://crossbordertourism.com/.

Pridružite nam se kao natjecatelj (prijaviti se možete putem linka https://docs.google.com/forms/d/1HMuUffw9JN-gsX9OXtyfUUjOr2ZBWcnT2TLkLZRpAQ0/viewform?c=0&w=1 do četvrtka, 14.maja ili sat vremena prije početka utrke za registracijskim stolom na rivi u Cavtatu) ili podržite sudionike utrke na cilju u 10 sati na rivi u Cavtatu ili na cilju u pustolovnom parku Cadmos Village u Komajima u 15 sati.

HPD DubrovnikT: +385998092264

Najčitanije