Škola mandoline

Mandolinski orkestar
Mandolinski orkestar

Iz Hrvatskog građanskog društva obavještavaju da od 1.marta počinje sa radom škola mandoline. Školom rukovodi profesor Ivo Brajak.

Upis djece se vrši svakog dana, sem subote i nedjelje, od 8 do 12 sati u prostorijama Hrvatskog građanskog društva Crne Gore na zimskom bazenu u Kotoru.

Prijaviti se možete i na telefon 032-304-232 i 069-754-174, ili putem mail-a ibrajak@gmail.com.

Dođite, čekamo Vas. Slijedite one koji su već naučili svirati, da biste zajedno sa njima nastupali u gradovima Crne Gore, Hrvatske i u drugim državama.

„Petar Tomas“

Amatersko kazalište „Petar Tomas“ Hrvatskog građanskog društva Crne Gore, formirano u okviru Kluba mladih, poziva sve zainteresirane ljubitelje kazališta i pobornike očuvanja izvornog bokeškog govora na upis u dramsku i recitatorsku sekciju.

Upis je besplatan i obavlja se radnim danima od 8 do 12 sati u prostorijama Hrvatskog građanskog društva na Zimskom bazenu u Škaljarima ili putem telefona 032 304 232.

Probe se održavaju utorkom u 18:30sati na zimskom bazenu u Škaljarima, a u toku je rad na dramskoj predstavi “Ribarsko jutro”.

 

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.