13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Priča se po gradu

Priča se ...
Priča se …

U okviru HAPS-a, u utorak 19. aprila u 20,30 sati u Dvorani PARK, odigraće se predstava PRIČA SE PO GRADU, autorska hit komedija koju kao reditelj i pisac potpisuje Staša Koprivica.

PRIČA SE PO GRADU je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vrijeme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspijevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o nevijerstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje. PRIČA SE PO GRADU je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Predstava je nastala u produkciji Ganeta Pecikoze, a igraju: Branka Pujić, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić I Sena Đorović.

Ulaznice po cijeni od 5 eura, možete kupiti od 9:00 do 12:00 i od 18:00 do 20:00 časova na blagajni Dvorane Park.
Rezervaciju možete izvršiti u istim terminima na broj telefona 068 851 031.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije