18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Pozorišna predstava „Lepotica Linejna” u Kotoru

Lepotica-Linejna

„Lepotica Linejna” naziv je pozorišne predstave Kruševačkog pozorišta koja će biti izvedena u dvorani Kulturnog centra „Nikola Đurković” u subotu 8. novembra s početkom u 20 sati.

Predstavu je po tekstu Martina Magdona režirao Miloš Jagodić, a igraju Ljiljana Stjepanović, Jelena Stajkovac, Dejan Tončić i Nikola Rakić.

„Predstava kroz odnos majke i kćerke govori o jednoličnosti života u maloj sredini, o strahu od samoće i o nedostatku ljubavi, te o radnicima koji u potrazi za boljim životom odlaze u pečalbu. Radnja je smještena u planinske predjele Irske, ali je u pitanju univerzalna priča o životu običnih ljudi iz bilo kog kraja svijeta.

Četvoročlana glumačka postava vjerno je dočarala karaktere majke koja živi u strahu da ne ostane sama, kćerke koju takvo ponašanje majke sputava u životu i dvojice braće od kojih jedan luta po svijetu u potrazi za boljim životom” – stoji u najavi Kulturnog centra.

Prodaja ulaznica po cijeni od 6 eura biće na biletarnici Kulturnog centra Kotor na dan igranja predstave od 10 do 12 i od 18 do 20 sati.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije