Porto Montenegro sponzoriše Muzičku školu Tivat

Donacija od 4 hiljade eura

Muzička škola Tivat
Muzička škola Tivat

Kompanija „Adriatic Marinas-Porto Montenegro“ i ove godine sponzoriše organizaciju radionica i seminara u Muzičkoj školi Tivat, u vidu donacije od 4.000 eura, čime se nastavlja dugogodišnja saradnja ove dvije institucije- saopšteno je iz Porto Montenegra.

Zahvaljujući ranije postignutom dogovoru sa donatorom, učenici će biti u mogućnosti da učestvuju i na planiranim takmičenjima, seminarima  najvećih evropskih muzičkih škola.

“Porto Montenegro prepoznaje značaj naše muzičke obrazovne institucije, i zadovoljstvo nam je sarađivati sa njima – ova donacija biće raspoređena na organizaciju muzičkih radionica, seminara, takmičenja, kao i nabavku manjih muzičkih učila, a sve u cilju daljeg njegovanja  i podizanja kvaliteta rada, posebno u sferi duvačkih instrumenata, po čemu je Muzička škola Tivat i prepoznata.“- kazala je direktorica te obrazovne ustanove, profesorica Pina Bubanja, zahvaljujući se tivatskom nautičkom centru na novoj donaciji.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.