10 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro nastavlja promociju crnogorskih slikara

Porot Montenegro – foto Porto Montenegro

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro nastavlja saradnju sa crnogorskim slikarima koji žele da svoje radove prikažu gostima tivatskog nautičkog naselja i superjaht marine, na način što svakog 15.u mjesecu, besplatno, u galeriji u korporativnoj zgradi kompanije, organizuje postavku izložbe jednog autora ili galerije iz Crne Gore, ali i regiona. Tim Porto Montenegra, uz postavku izložbe, tradicionalno radi i čitav marketing, odnosno promociju izložbe.

Izložbeni prostor Upravne zgrade kompanije Adriatic Marinas (nekadašnji Dom Vojske na Seljanovu), predstavlja galeriju u kojoj slikari iz Crne Gore svakog mjeseca novom izložbom prikazuju svoje radove inostranoj i domaćoj lokovnoj publici. Eminentni slikari, ali i predstavnici mlađe slikarske generacije, kao i umjetnici-amateri, svakog mjeseca izlažu svoje umjetničke edicije, za koje su zaposleni i poslovni partneri kojima je Upravna zgrada i uopšte Porto Montenegro mjesto poslovnih susreta ili odmora, nerijetko zainteresovani.

„Sa do sada preko trideset organizovanih izložbi, hol korporativne zgrade Porto Montenegra,postao je svojevrstan art-punkt nautičkog naselja, ali i grada Tivta. Želimo da inostranoj nautičkoj klijenteli, ali i brojnim gostima hotela Regent, prezentujemo ambasadore crnogorske umjetnosti i na taj način predstavimo još jedan, bitan segment, identiteta ove nautičke destinacije“- kazala je PR koordinatorka Porto Montenegra Kristina Škanata.

Trenutno je u ovom izložbenom prostoru postavljena izložba slika „Ambijent modernog doba“  autorke Lidije Nikčević, a koja traje do 15.marta.

Najčitanije