“Paštrovski almanah 2“

“Paštrovski almanah 2“
“Paštrovski almanah 2“

Promocija “Paštrovskog almanaha 2”, koji je uredio dr Miroslav Luketić, a nedavno objavilo NVU Paštrovski almanah iz Budve, održaće se u subotu, 10. septembra 2016. godine, u 19 sati u hotelu “Palas” u Petrovcu na Moru, a učesnici su dr Miroslav Luketić, mr Branko Diki Kažanegra, Simo Armenko i Stevo Davidović. Moderator programa – Đorđe V. Gregović.

Nakon predstavljanja knjige, pokrovitelj promocije HG Budvanska rivijera, prirediće svečani koktel za goste.

“Paštrovski almanah 2“
“Paštrovski almanah 2“

Kao i prethodni broj, i ovaj ima oko 650 stranica, a gotovo 100 autora je učestvovalo u pisanju preko 100 priloga iz različitih oblasti koje se svojom sadržinom odnose na Paštroviće: društveno-ekonomska pitanja razvoja, turizam, prostor, graditeljstvo, prirodni resursi, ekologija, sport, obrazovanje, iseljeništvo, kultura, književnost, umjetnost, muzika, etnologija, arheologija, istorija, izvori – paštrovske isprave, prikazi, biografie, in memoriam, paštrovska hronika, građa za paštrovski leksikon…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.