Otvorena izložba 30 umjetnika

Izložba 30 umjetnika

U galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima,  otvorena, velika zajednička izložba slika, 30 poznatih umjetnika iz Crne Gore i svijeta, čiji je organizator NIP ART PRESS iz Budve.

Riječ je o jedinstvenoj izložbi slika, iz fundusa galerije QUEEN, čiji su autori, poznati stvaraoci, koji su proteklih deset godina izlagali u ovoj renomiranoj galeriji, ili stvarali u okviru brojnih medjunarodnih likovnih kolonija, koje su organizovane u ovom, poznatom bečićkom hotelu, kazao je otvarajući veoma posjećenu izložbu slika, rukovodilac galerije, novinar i publicist Ranko Pavićević. On je izrazio zahvalnost upravi hotela Queen of Montenegro, koja je na pravi način prepoznala, značaj culture i turizma i podizanju ukupne turističke ponude na viši nivo. Na drugoj strani, galerija QUEEN je kvalitetnim izložbama i likovnim kolonijama, značajno uticala in na  kulturnu i duhovnu klimu na Budvanskoj rivijeri, kazao je pored ostalog Pavićević.

Kako je saopštio, , ljubitelji  umjetnosti i veliki broj inostranih gostiju, naredna dva mjeseca, , biće u prilici, da vide djela: Filipa Jankovića, Cvetka Lainovića, Mikija Radulovića, Slobodana Slovinića, Naoda Zorića, Nikice Raičevića, Miša Vemića, Milene Jovović, Milutina Obradovića, Beke Masličić, Nikole Radovića , Angeline Janjušević,  i drugih iz Crne Gore, Draga Dedića i Nikole Kovačevića iz Pariza (Francuska), Ksenije Abakumove iz Rusije,  Željka Djurovića, Aleksandra Cvetkovića, Nikole Žigona,  Nebojše Djuranovića, Bojana Otaševića, Danice Baste, Momira Kneževića i drugih iz Srbije, Igora Modrića iz Zagreba (Hrvatska), kao i poznatih autora iz Makedonije, Litvanije, Njemačke, Bugarske i Turske.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.