15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Nagrade kotorskom horu „Mood Mood“

SUNRISE 1

Na internacionalnom takmičenju “Sunrise in Montenegro” u Kotoru proteklog vikenda (27-28. 9.), hor škole pjevanja “Good Mood”, Kulturnog centra “Nikola Đurković” iz Kotora ostvario je zapažene rezultate.

Grand Prix festivala, najveću nagradu, dobila je Tiana Jovanović kao najbolji izvođač u svim kategorijama.

U kategoriji “horsko pjevanje”, članovi Good Mood-a osvojili su prvu nagradu – solista je bio Vasilije Čolan ( klavir i vocal ), a na kahonu ( akustična kutija ), solistu i hor, pratio je Goran Milojević. U istoj kategoriji, II nagradu osvojio je trio u sastavu : Tiana Jovanović, Staša Bajković i Anastasija Milinović. U kategoriji solopjevanja prvu nagradu osvojila je Tiana Jovanović dok je u istoj kategoriji Jelena Jovićević osvojila drugu nagradu.

Zbog veoma zapaženih nastupa i učinka, članovi škole pjevanja “Good Mood”, pozvani su na VII Međunarodni muzički festival “Art-Evropa” koji će se održati u Rusiji, Finskoj i Švedskoj u periodu od 27. do 31. marta iduće godine.

Pokrovitelj Internacionalnog Festivala-takmičenja “Sunrise in Montenegro” je Internacionalni dobrotvorni fond “Naša budućnost” . Hor “Good Mood” vodi Đurđa Petrović – Poljak, kao i solisti hora.

Najčitanije