”Muzika stvara prijateljstva”

Muzika stvara prijateljstva

Umjetnička škola “Luka Sorkočević” iz Dubrovnika predstavit će se koncertom pod nazivom ”Muzika stvara prijateljstva” 13. marta u 20 sati u koncertnoj dvorani Muzičke škole Tivat.

Do saradnje je došlo je kada je Muzička škola Tivat  dobila pismo namjere  od Umjetničke škole “ Luka Sorkočević” iz Dubrovnika. Pismo je upućeno od strane ravnatelja  te ustanove, gospodina Brčić Dživa, a nakon zajedničkog susreta u Dubrovniku, na kojem se razgovarali o mogućnostima saradnje dviju škola i njihovom predstavljanju u Crnoj Gori i Hrvatskoj, kroz koncertne i seminarske aktivnosti učenika i nastavnika.

„Pismo namjere je  važan korak ka razvijanju saradnje, što će, nadam se ubuduće, kada se steknu uslovi  voditi ka određenim zajedničim nastupima prema evropskim fondovima u cilju prepoznatljivosti, unaprjeđenja i daljeg razvoja obije obrazovne ustanove. Ovom prilikom želim  istaći da smo jako počastvovani što ćemo ugostiti Umjetničku školu “Luka Sorkočević” u Tivtu, na način da će tako i početi naša buduća saradnja na većem nivou, a sve u cilju jačanja prijateljskih i dobrosusjedskih odnosa na obostrano zadovoljstvo“, poručuju iz Muzičke škole Tivat.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.