20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

„Muzički horizonti“ nad zalivom Trašte

Sa prethodnog koncerta
Sa prethodnog koncerta

U turističkom kompleksu Luštica Bay u zalivu Trašte u subotu, 22. avgusta, u 21 sat biće održan koncert „Muzički horizionti“, u saradnji sa tivatskim Centrom za kulturu, a u sklopu ljetnjeg kulturnog festivala „Purgatorije“. Koncert je planiran kao dio projekta 13. Međunarodne radionice za duvačke instrumente koju u Tivtu pohađaju mladi muzičari.

Pod muzičkom pripremom mentora – profesora Nenada Jankovića, Aleksandra Burkerta i Lasla Dienesa, polaznici radionice izvešće djela klasične i pop muzike i to na instrumentima: flauta, oboa, klarinet, fagot, truba, horna i trombon.

„Ovo je drugi koncert iz opusa ovogodišnjih Purgatorija koji se održava u Luštica Bay-u. To je rezultat naše saradnje budući da je ove godine Luštica Bay generalni sponzor ove prestižne kulturne manifestacije.“- saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Prethodno su u Luštica Bay-u „Svijet saksofona“ predstavili mladi, uspješni saksofonisti, a koncert je bio završnica sedmodnevne radionice koju su završili pod mentrostvom profesora Bojana Vukelića.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije