20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Modna revija „Bokeško srce“

Forte Mare foto Boka News
Forte Mare foto Boka News

Na tvrđavi i Forte Mare danas, ponedeljak, 8. avgust od 21 sat biće priređena modna revija „Bokeško srce“ autorke, dizajnerke i stilistkinje   Vesne Krivokapić, Novljanke koja radi u Kopenhagenu.

Vesna je dosada učestvovala na brojnim revijama, a izdvaja onu u Italiji, na Siciliji  koja imaja tradiciju dugu dvije decenije, na kojoj su  ona i njeni modeli, u jakoj konkurenciji bili  izuzetno zapaženi. Poslije svih tih iskustava Vesna se ohrabrila da i svojim  sugrađanima pokaže ono što očigledno uspješno stvara.

“Predstaviću dvije kolekcije, riječ je uglavnom o večernjim, elegantnim haljinama koje sve imaju jednu specifičnost, prošivane su zlatnim koncem koji se koristi za izradu crnogorske narodne nošnje. Taj detalj su posebno pohvalili u Italiji”, kaže Vesna Krivokapić.

Cio program nosi naziv  „Bokeško srce“, po istoimenoj numeri Boka benda koji vodi Deni Dearanja  i koji će nastupiti na reviji koju ona planira već nekoliko godina ali je tek ove godine dobila punu podršku nadležnih u lokalnoj samoupravi, što smatra izuzetno značajnim posebno u svjetlu kandidature grada za Evropsku prijestonicu kulture 2021. godine.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije