Literarni konkurs Sveti Sava u Boki

Kotor – U duhu suživota, tolerancije, poštovanja različitosti - Lode i Sveti Sava
Kotor – U duhu suživota, tolerancije, poštovanja različitosti – Lode i Sveti Sava

U susret Savindanu SPDK Prosvjeta iz Herceg Novog pozvala je učenike na učešće u literarnom konkursu na temu “Sveti Sava u Boki”.

“I ove jeseni, kako je već tradicionalno, SPKD PROSVJETA je poslala raspis osnovnim školama na području opština Boke Kotorske, za učešće na literarnom konkursu u čast i slavu velikog svetitelja i prosvetitelja Save.

Konkurs je raspisan 24. oktobra a završava se 20. januara. Ovogodišnja tema je SVETI SAVA U BOKI.

Učenici radove mogu da pišu u obliku proznog ili poetskog rada. Rad treba da bude pisan ćiriličnim pismom, a svakako bez gramatičkih grešaka. Učenici i škole radove mogu da dostavljaju u “Knjižari so”, na trgu “Nikole Đurkovića”, u centru Herceg Novog ili da pošalju poštom na adresu SPKD “Prosvjeta”, poštanski fah kod pošte 85340 Herceg Novi.

“Prosvjeta” je i za ovu godinu spremila vrijedne nagrade za učenike čije radove tročlana komisija bude proglasila za najbolje, kaže se u saopštenju SPKD “Prosvjeta”

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.