„Kreativna Evropa – Evropski projekti saradnje“

Creative Europe Media
Creative Europe Media

Desk za Kreativnu Evropu Crne Gore organizuje Info dan i radionicu „Kreativna Evropa – Evropski projekti saradnje“, koja će se održati u petak, 18. septembra, u sali Ministarstva kulture na Cetinju, sa početkom u 12 časova. Poziv za učešće upućen je svim institucijama i organizacijama kulture u Crnoj Gori koje namjeravaju da apliciraju na predstojećem, ili nekom od budućih poziva ovog konkursa.

Cilj Info dana je da se pruži podrška i poboljša kvalitet aplikacija, kao i da se jačaju programsko-organizacioni kapaciteti institucija i organizacija kulture u Crnoj Gori. Zato će u prvom dijelu biti riječi o opštim uslovima i prioritetima ovog konkursa i, uopšte, programa EU Kreativna Evropa. Biće predstavljeni primjeri projekata koji se uspješno sprovode u Evropi uz podršku ovog fonda, a uslijediće i praktičan rad na projektnoj dokumentaciji, uz analizu aplikacionog formulara i unaprijeđivanje projektnih prijedloga učesnika.

Na kraju radionice biće izdvojeno vrijeme za individualni rad sa aplikantima.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.