17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Koncert – Adam Evald u H. Novom

AdamEvald
AdamEvald

Švedski pjevač i kompozitor Adam Evald, 5. maja gostovaće i u Herceg Novom, u sklopu svjetske turneje, u okviru koje će ove godine obići 38 gradova na tri kontinenta,.

Evald je prošle godine nastupio u Herceg – Novom, ali bez orkestra. Međutim, zbog ostvarenog odličnog kontakta sa publikom odlučio je da Herceg Novi uvrsti u ovogodišnju turneju koju je počeo 10. aprila koncertom u St. Petersburgu.

Šveđanin, koji živi i radi u Berlinu, hercegnovskoj i bokeljskoj publici predstaviti sa kompletnim orkestrom – violina, violončelo, kontrabas i klavir u Dvorani Park. Sa početkom u 19 sati.

Adam Evald je prvi nastup sa orkestrom održao 2012. godine, nakon čega je na četiri kontinenta u više od dvadeset zemalja održao više od 150 koncerata. Njegovu muziku, kritičari i publika, karaktrišu kao vrlo iskrenu, melanholičnu, nabijenu emocijama, a komponovana je za male orkestre.

Ulaznice za ovaj kulturni događaj mogu se nabaviti na blagajni Dvorane park, u hercegnovskom Ruskom kulturnom centru, ili putem telefona 068 873641.

Cijena ulaznica četri, pet i šest eura u zavisnosti od mjesta, a organizator je ruski umjetnik Evgen Popov koji živi i radi u Herceg Novom.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije