Knjiga intervjua Znakovi vremena, novinara i publiciste Ranka Pavićevića

Sajam knjiga u Beogradu

Ranko Pavićević

Na ovogodišnjem međunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu, pojaviće se iz štampe, knjiga intervjua Znakovi vremena, novinara i publiciste Ranka Pavićevića iz Budve, čiji su izdavači, Nova knjiga iz Podgorice i JU “Grad teatar” iz Budve.

Na preko 540 strana, sa mnoštvom fotografija, objavljeni su razgovori sa više od sedamdeset najistaknutijih stvaralaca iz oblasti književnosti, pozorišta, filma, muzike i likovne umjetnosti, a predgovor za Pavićevićevu knjigu, napisala je poznata dramska spisateljica I rediteljka Vida Ognjenović iz Beograda.

Pored ostalih, objavljeni su intervjui sa: Desankom Maksimović, Borislavom Pekićem, Danilom Kišom, Miloradom Pavićem, Vesnom Parun, Matijom Bećkovićem, Miroslavom Antićem, Čedom Vukovićem, Milisavom Savićem, Stavanom Raičkovićem, Rankom Jovovićem, Vladimirom Vojnovićem, Ronaldom Harvudom, Amirom Orom, nobelobcem Mariom Vargasom Ljoosom, Emirom Kusturicom, Ljubom Tadićem, Radem Šerbedjijom, Dadom Djurićem, Ljubom Popovićem, Bbatom Mihailovićem, Dimitrijom Popovićem, Marinom Abramović, Jadranskom Jovanović i mnogim drugima, saopšteno je iz budvanskog ART PRESS-a.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.