13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Izložbom slika otvorena nova galerija u hotelu Adria u Budvi

Sa otvaranja

U hotelu ADRIA u Budvi, otvorena je  GALERIJA SLIKA, u saradnji upreve ovog hotela i NIP ART PRESS iz Budve.

Na prvoj izložbi u novootvorenoj galeriji, koja se nalazi u centru Budve, veliki broj ljubitelja umjetnosti, bio je u prilici, da uživa u radovi, 15 poznatih akademskih slikara iz Crne Gore, zemalja regiona i svijeta.

Kako je pozdravljajući prisutne, saopštio rukovodilac galerije, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ, izloženi su radovi: Filipa Jankovića, Mikija Radulovića, Nikice Raičevića, Miša Vemića, Vladana Terzića, Danice Baste, Momira Kneževića, Nikole Kovačevića, Marije Abakumove, Dijane Radokije, Zdravka Mandića, Aleksandra Fileva, Igora Modrića i drugih.

Ima mnogo razloga za zadovoljstvo, što će ovaj prostor u hotelu ADRIA, zahvaljujući razumijevanju preduzeća JAMB TRAVEL iz Budve, prezentovati radove renomiranih slikara iz zemlje I svijeta I oplemeniti kulturnu ponudu grada, ali I predstavljati mjesto pozitivne energije, kako umjetnik, tako I gradjaja Budve I gostiju hotela, kazao je PAVIĆEVIĆ .

Sa otvaranja

Novu Galeriju u hotelu ADRIA u Budvi, otvoriO JE  DRAGAN IVANČEVIĆ, suvlasnik preduzeća JAMB TRAVEL, koje upravlja ovim hotelom, ističući, da je neophodna veza izmedju turizma I kulture. Upravo po tome, ovaj hotel će biti prepoznatljiv, kako kod gradjana Budve, tako I kod stranih gostiju, istakao je Ivančević. On je pohvalio dugogodišnju saradnju sa budvanskim ART PRES-om i Rankom Pavićevićem, ističući radovanje, što se ta saradnja nastavlja I u narednom periodu, kada će skupa realizovati više značajnih projekata iz oblasti kulture, na zadovoljstvo gradjana i gostiju Budve.

 

Najčitanije