III Festival filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2017.

Ubrzaj

III Festival filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2017, pod sloganom “Propitivanje granica”, održava se u Crnoj Gori do 16. decembra sa centralnim programom u Podgorici u JU KIC “Budo Tomović” (do 14. decembra) i pratećim izdanjima u Beranama danas u Centru za kulturu i u Kotoru od 15. do 16. decembra u kinu “Boka”.

Festival donosi filmove koji kreativno, snažno, pronicljivo i emotivno pričaju univerzalne priče o značaju borbe za ljudska prava, ljudskom dostojanstvu i istrajnosti iz vizure filmskih autora.

Kotorsko izdanje Festivala UBRZAJ 2017 počeće u petak 15.decembra u 18 sati u Kulturnom centru „Nikola Đurković” (Kino Boka) sa filmom „Život kao crtani film”, čiji je reditelj Roger Ross Wiliams. Filmsko veče nastaviće se i u 20 sati sa filmom “Ne opiri se”, koji je režirao Craig Atkinson.

Organizatori kotorskog izdanja festivala su: Centar za građansko obrazovanje, u saradnji sa Opštinom Kotor i JU Kulturnim centrom „Nikola Đurković”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.