Gordana Porobić Krcunović v.d. direktora Herceg festa

Herceg fest – foto Boka News

Savjet JUK „Herceg fest“ prihvato je ostavku doskorašnjeg direktora Stevana Koprivice i na mjesto novog direktora ove ustanove imenovana je mr. Gordana Porobić Krcunović.

Porobić Krcunović je rođena 1972. godine u Herceg Novom, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 1997. godine na Odsjeku za filosofiju Filosofskog fakulteta u Nikšiću, da bi godinu dana kasnije upisala postdiplomske studije na Odsjeku za filosofiju Filosofskog fakulteta u Novom Sadu.

Magistrirala je na temi: „Kjerkegorov sokratizam“, pod mentorstvom prof. dr Miloša Todorovića. Na Studijskom programu za filosofiju na Filosofskom fakultetu u Nikšiću angažovana kao saradnik u nastavi za predmete: „Istorija njemačke klasične flosofije“, „Savremena filosofija“ i „Ontologija“. Trenutno radi na doktoratu.

Učestvovala u projektu „Crna Gora u 21. stoljeću – u eri kompetitivnosti“, u okviru kojeg je i sprovela istraživanje „Etika časti i poštenja“ čiji su rezultati objavljeni kao dio posebne monografije.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.