4 C
Kotor

Slušaj online radio

CZK Tivat – Izložbe, koncerti i predstave

CZK Tivat
CZK Tivat

Centar za kulturu Tivat pripremio je bogat program kulturnih dešavanja koje će stanovnici najmanje bokeljske opštine moći da pogledaju do kraja ovog mjeseca.

Na programu je šest pozorišnih predstava za djecu i odrasle, pa će tako u Tivtu pored ostaloga, biti odigrane i predstave „U posjeti kod Tita u raju“ Indexovog pozorišta iz Beograda, „Čarobnjak iz Oza“ Gradskog pozoriša iz Podgorice, „Komad“ NVO „Art 365“ iz Podgorice, „Hilperik strašni razbojnik“ Hercegnovskog pozorišta, kao i autorski projekat Marije i Milice Viscković, poetska melodrama „Enoh Arden“.

Pozorišni ansambl Centra za kulturu Tivat 10.decembra gostovaće u Podgorici sa svojom najnovijom predstavom „Providenca“ po tekstu Stevana Koprivice i u režiji Egona Savina.

Tivatska likovna publika 18.decembra u galeriji Centra za kulturu biće u prilici da pogleda izložbu slika Angeline Janjušević, a ljubitelji muzike pored ostaloga,tokom decembra moći će da uživaju u koncertima koji će prirediti kompanija „Luštica Bay“, klapa „Jadran“ , kao i već čuvenom, tradicionalnom Novogodišnjem koncertu Glazbeno prosvjetnog društva „Tivat“.

Najčitanije