Budva – Promocija eseja Miša Gaćinovića

Biblioteka BD

Promocija eseja “Tragovima ljepote” Miša Gaćinovića biće održana u Narodnoj biblioteci Budve, u srijedu, 3. maja sa početkom u 19h.

U programu će, pored autora, učestvovati i recenzent knjige, dr Milena Radović Savić i profesorica kjiževnosti Zorica Joksimović, a moderator je Stanka Stanojević. U muzičkom dijelu nastupiće flautistkinja Ksenija Franeta, učenica drugog razreda Muzičke škole u Tivtu.

Gaćinovićeve eseje je objavila JU Narodna biblioteka Budve i time, nakon dugog niza godina, ponovo pokrenula izdavačku djelatnost ustanove.

Mišo Gaćinović piše pjesme, eseje, price, romane… Objavio je zbirke pjesama: Oaza, Pjesme, Čudesni svijet, Knjiga o potopu, Na bijelome hljebu, Čitanka šahovska i Iz nade rosa; zbirku priča Plač nad Slobodom; romane Tajna, Dolazimo… i odlazimo…, Bolnica, Spasenje i knjigu eseja Tragovima ljepote. Priprema za štampu probrane i nove pjesme, kao i priče.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.