Božićni koncert GPD-a Tivat

Novogodišnji koncert GPD Tivat 2015.
Novogodišnji koncert GPD Tivat 2015.

Glazbeno prosvjetno društvo Tivat organizuje tradicionalni Božićni koncert, zakazan u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat u petak, 22. decembra od 20 sati.

Orkestrom diriguje Nevila Klakor, a gost večeri je klapa Bellezza. Na repertoaru će se naći djela klasične i popularne muzike, od marševa i polki, do kompozicija zabavne i klapske muzike.

Glazbeno prosvjetno društvo Tivat najstarija je kulturna organizacija u Tivtu, koja baštini mediteransku tradiciju gradskih orkestara, nezaobilaznih učesnika svih javnih manifestacija u sredini u kojoj djeluju. Posljednjih godina, u saradnji sa muzičkim profesionalcima, ovaj u suštini poluprofesionalni orkestar svojim građanima i gostima kroz velike ljetnje i prigodne božićne koncerte nudi koncertna iskustva koja mu s pravom daju reputaciju jednog od najznačajnih kulturnih subjekata ovoga grada.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.