16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Bogat program CZK Tivat za februar

CZK Tivat
CZK Tivat

Centar za kulturu Tivat objavio je bogat program kulturnih dešavanja za februar.

U saradnji sa Crnogorskom kinotekom 10. februara biće prikazan dokumentarni film „Crna Gora i Veliki rat”, a 18. februara i film „Dječai iz ulice Marksa i Engelsa”.

U galeriji „Buća – Lukovič” biće otvorene i dvije izložbe, prva 5. februara izložba fotografija „Hvatači munja” i 24. februara izložba iz fundusa tivatskog Centra za kulturu.

U Tivtu će se 6. februara održati promocija romana Isidore Bjelice „Spas i Spas 2″ , u saradnji sa Maticom Boke književno veče pod nazivom „Pekićevi dani” 9. februara i promocija romana Nikole Malovića „Jedro nade” 13. februara.

Planirana su dva koncerta u galeriji „Buća” – 16. februara Trio flauta, Tamara Knežević, Angela Mijušković i Andrea Petković i 26. februara koncert Milice Lalošević.

Sa pozorišnim predstavama gostovati će Gradsko pozorište iz Podgorice sa predstavom „Kinez” 12. februara, Hercegnovsko pozorište sa „Hiperlikom strašnim razbojnikom” 17. Februara, Crnogorsko narodno pozorište sa „Urnebesnom tragedijom” 19. februara i Zvezdara teatar iz Beograda sa predstavom „Veliki talas” 27. februara.

Pozorišni ansambl tivatskog Centra gostovaće u Novom Sadu 15. februara sa „Providencom”.

Prethodni članak
Sledeći članak

Najčitanije