12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Besplatan ulaz na Rambov koncert za sve koji su učestvovali u gašenju požara

“Svim vatrogascima i dobrovoljcima koji su im pomagali želim dobrodošlicu na svirku uz besplatan ulaz. Zaslužili su mnogo više, od mene skromni gest zahvalnosti”, napisao je Svjetski Kilo Car – Rambo Amadeus i pokazao koliki je stvarno car pozivajući na koncert koji će održati naplaži Boka place u utorak 25. jula u 22 sata. Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus je dodao da bi ,,država i opština mogli bi da im kupe, na primjer, rukavice i maske, jer su krvarili probijajući se kroz makiju”.

Rambo Amadeus & Five Winettous održaće koncert na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom u okviru hercegnovskog kulutrnog ljeta u produkciji Herceg festa, a hercegnovsku svirku jedan od publici najomiljenijih umjetnika s jugoslovenskog prostora je, kako kaže, uglavio između nastupa na Jazz festivala u u Šibeniku i gostovanja u jazz klubu Sejdefa u Podgorici.

,,U okviru ljetne turneje stekli su se uslovi da opet zasviramo u Herceg Novom. Pošto moj bend jako voli ovaj grad, zadržaćemo se nekoliko dana i, naravno, napraviti svirku”, objasnio je Rambo, koji će i ove godine opet svom gradu sa cijelom ekipom stalne postavke pratećeg benda Five Winettous priuštiti jedno veče kvalitetnog, džeziranog zvuka.

Napomena: Rambo Amadeus & Five Winettous biće održan na Boka place odnosno Bokinoj plaži, a ne na Forte mare, kao što je prvobitno planirano

Rambo i Vinetui su u Herceg Novom svirali i prošle godine, donijevši novi fank/džez stil u poznat repertoar, sa učešćem velikog broja lokalnih muzičara i performansom novskog oriđinala Mišela. Poziv da besplatno prisustvuju koncertu svi koji su pomogli da se obuzda jedan od najvećih požara koji je ikada zadesio Boku i nesporna lokal-patriotska i ekološka opredjeljenost poznatog umjetnika garantuju i ove godine neka iznenađenja na koncertu koji se ne propušta.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije