“Ruske kape”

Ruske kape - Tivat plakat
Ruske kape – Tivat plakat

Film „Ruske kape“ biće prikazan u velikoj sali Centra za kulturu Tivat u petak, 29.januara u 12 i u 19 sati.

Film se bavi heroinskim ovisnicima i narkomanijom kao problemom na način na koji se do sada o tome nije govorilo na našim prostorima i realizovan je u edukativne svrhe.

Tridesetominutni igrani film “Ruske kape” bavi se temom narkomanije. Planirano je da se prikazuje u crnogorskim školama u sklopu predmeta “Zdravi stilovi života” čime bi se, prvenstveno mlađem dijelu populacije, ukazalo na ovu važnu temu

Glavni junak , Igor , svojom ovisnošću dospio je na samu margin društva , čime je izgubio osnovno ljudsko dostojanstvo i građanska prava . Nakon što dotakne neizbježno dno svakog ovisnika od heroina , primoran je da se suoči sa svojom bolešću i da donese velike i teške odluke , ukoliko želi da spasi jedino što mu je ostalo , a do čega drži najviše na svijetu .
Glumci u filmu: Momčilo Otašević, Mišo Obradović, Slaviša Ćurović, Vanja Milačić, Branka Femić, Julija Milačić, Zoran Vujović, Andrea Mugoša, Čarna Marković, Marko Đurišić, Borivoje Raičević, Smiljana Martinović i Karmen Bardak. Producenti su Filip Đurišić i Ksenija Popović.
Ulaz: slobodan.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.